شنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۰۹:۴۵ ب.ظ
طرز تهیه ی پلمبیر
طرز تهیه ی پلمبیر
پلمبیر یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستونی هست ، درادامه این دسر رو با تمام ریزه کاریهاش براتون مینویسم
مواد لازم برای 15 نفر
تخم مرغ : 4 عدد
خامه : یک پیمانه
بستنی وانیلی : 2 پیمانه
...
در صورت تمایل به ادامه ی مطلب مراجعه کنید :)
مواد لازم برای 15 نفر
تخم مرغ : 4 عدد
خامه : یک پیمانه
بستنی وانیلی : 2 پیمانه
پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری
آب کمپوت آناناس : یک پیمانه
کمپوت آناناس خرد شده: 2 پیمانه
شیر داغ : یک پیمانه
شکر : 10 قاشق غذاخوری
پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
خلال پسته : نصف پیمانه
وانیل : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
خامه و پودر قند رو روی ظرف یخ بزنید تا خامه فرم بگیره ، آب اناناس رو گرم کنید بعد ژلاتین رو بریزید توش و بزارید رو بخار آب تا کاملا حل بشه ، زرده و سفیده رو ازهم جدا کنید ، سفیده رو کامل بزنید تا مثل برف بشه و وقتی ظرف رو برمی گردونید نریزه ، زرده ها شکر و وانیل رو اونقدر بزنید تا کرم رنگ شده و حجمش دوبرابر بشه بعد شیرداغ رو تدریجا به زرده ها اضافه کنید و سریع هم بزنید تا علاوه بر اینکه زرده ها با شیر داغ پخته میشند ،دلمه هم نبنده و مایع یکدستی به وجود بیاد بعد خامه فرم گرفته ، بستنی ، سفید ه و اناناس رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا مایع یکدست بشه ( دیگه مثل کیک نیست که بعد از اضافه کردن سفیده نشه ازهمزن استفاده کرد! ) درآخر ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید , پسته رو ته ظرف مورد نظر بریزید و مواد دسررو بریزید روش ، این دسر حداقل 10 ساعت باید توفریزر باشه تا حسابی ببنده. بعدش میتونید یا تو همون ظرف تزئین کرده وسرو کنید یا تو ظرف دیگه ای برگردونید ، و یا برش بزنید وبه صورت تک نفره سرو کنید
نکته اول: میتونید از ژلاتین استفاده نکنید اما استفاده از ژلاتین باعث انسجام بیشتر دسر موقع سرو میشه چون این دسر مثل بستنی میمونه و آب میشه و باید بلافاصله سرو بشه.
نکته دوم: بعضی ها گردوی خرد شده هم به مواد داخل دسر اضافه میکنند.
نکته سوم : میشه اناناس خرد شده رو از داخل دسر حذف کرد و مثل پسته اون رو ته ظرف چید.
نکته چهارم : میتونید به جای بستنی از همان میزان خامه استفاده کنید دراین صورت به ازا هرپیمانه خامه ، 2 قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کنید اما با بستنی خوشمزه تر میشه
نکته پنجم: هرچند به طور معمول از آناناس برای پلمبیر استفاده میشه اما میتونید ازسایر میوه ها وکمپوتها هم استفاده کنید من جمله گیلاس و آلبالو
نکته ششم : همونطور که میبینید من از شیر داغ هم تو مواد استفاده کردم ، تو بعضی دستورها شیر حذف شده فرقی در طعم نداره ولی شیرداغ باعث پخته شدن زرده ها میشه ، اگه نسبت به زرده خام حساسیت نداشته باشید میتونید شیررو حذف کنید.
باتشکر از vszf.blogfa.com
۹۳/۱۱/۲۵