آموزش آشپزی

آموزش انواع غذاهای ایرانی و خارجی،فست فودها،سالادها و انواع شیرینی و دسرها

آموزش آشپزی

آموزش انواع غذاهای ایرانی و خارجی،فست فودها،سالادها و انواع شیرینی و دسرها

آموزش انواع غذاهای ایرانی وخارجی،فست فودها،سالادها و انواع شیرینی و دسرها
بایگانی
شنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۰۹:۴۵ ب.ظ

طرز تهیه ی پلمبیر

طرز تهیه ی پلمبیر


طرز تهیه ی پلمبیر





پلمبیر یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستونی هست  ، درادامه این دسر رو با تمام ریزه کاریهاش براتون مینویسم
مواد لازم برای 15 نفر
 
تخم مرغ : 4 عدد
خامه : یک پیمانه
بستنی وانیلی : 2 پیمانه

...

در صورت تمایل به ادامه ی مطلب مراجعه کنید :)



مواد لازم برای 15 نفر
تخم مرغ : 4 عدد
خامه : یک پیمانه
بستنی وانیلی : 2 پیمانه
پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری
آب کمپوت آناناس : یک پیمانه
کمپوت آناناس خرد شده: 2 پیمانه
شیر داغ : یک پیمانه
شکر : 10 قاشق غذاخوری
پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
خلال پسته : نصف پیمانه
وانیل : نوک قاشق چایخوری
 
 
طرز تهیه
 
خامه و پودر قند رو روی ظرف یخ بزنید تا خامه فرم بگیره ، آب اناناس رو گرم کنید بعد ژلاتین رو بریزید توش و بزارید رو بخار آب تا کاملا حل بشه ، زرده و سفیده رو ازهم جدا کنید ، سفیده رو کامل بزنید تا مثل برف بشه و وقتی ظرف رو برمی گردونید نریزه ، زرده ها شکر و وانیل رو اونقدر بزنید تا کرم رنگ شده و حجمش دوبرابر بشه بعد شیرداغ رو تدریجا به زرده ها اضافه کنید و سریع هم بزنید تا علاوه بر اینکه زرده ها با شیر داغ پخته میشند ،دلمه هم نبنده و مایع یکدستی به وجود بیاد بعد خامه فرم گرفته ، بستنی ، سفید ه و اناناس رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا مایع یکدست بشه ( دیگه مثل کیک نیست که بعد از اضافه کردن سفیده نشه ازهمزن استفاده کرد! ) درآخر ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید , پسته رو ته ظرف مورد نظر بریزید و مواد دسررو بریزید روش ، این دسر حداقل 10 ساعت باید توفریزر باشه تا حسابی ببنده. بعدش میتونید یا تو همون ظرف تزئین کرده وسرو کنید یا تو ظرف دیگه ای برگردونید ، و یا برش بزنید وبه صورت تک نفره سرو کنید
نکته اول: میتونید از ژلاتین استفاده نکنید اما استفاده از ژلاتین باعث انسجام بیشتر دسر موقع سرو میشه چون این دسر مثل بستنی میمونه و آب میشه و باید بلافاصله سرو بشه.
نکته دوم: بعضی ها گردوی خرد شده هم به مواد داخل دسر اضافه میکنند.
نکته سوم : میشه اناناس خرد شده رو از داخل دسر حذف کرد و مثل پسته اون رو ته ظرف چید.
نکته چهارم : میتونید به جای بستنی از همان میزان خامه استفاده کنید دراین صورت به ازا هرپیمانه خامه ، 2 قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کنید اما با بستنی خوشمزه تر میشه
نکته پنجم: هرچند به طور معمول از آناناس برای پلمبیر استفاده میشه اما میتونید ازسایر میوه ها وکمپوتها هم استفاده کنید من جمله گیلاس و آلبالو
 
نکته ششم : همونطور که میبینید من از شیر داغ هم تو مواد استفاده کردم ، تو بعضی دستورها شیر حذف شده فرقی در طعم نداره ولی شیرداغ باعث پخته شدن زرده ها میشه ، اگه نسبت به زرده خام حساسیت نداشته باشید میتونید شیررو حذف کنید.
 

باتشکر از vszf.blogfa.com

نظرات (۱)

سلام 
خسته نباشید
ضمن تشکر از وبلاگ خوبتون میخواستم بدونم اگه کسی دوست نداشته باشه میشه جای کمپوت آناناس از چیز دیگه ای استفاده کرد؟
پاسخ:
سلام پرنیا جان
بله.طبق نکته ی شماره ی 5
موفق باشید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی