لقمه های سوسیس
لقمه های سوسیس
مواد لازم
شیر 250 میلی لیتر
خمیر ترش فوری 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
.......
لقمه های سوسیس
مواد لازم
شیر 250 میلی لیتر
خمیر ترش فوری 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
آرد نان 500 گرم
نمک 4/1 قاشق مربا خوری
روغن یا کره 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
کوکتل خورد شده 350 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه
شیر را روی حرارت میگذاریم تا به دمای 45 درجه برسد.سپس شکر و خمیر ترش را در کاسه ای ریخته،شیر را روی آن می ریزیم کنار میگذاریم تا خمیر مایه به عمل بیاید.
در ظرف دیگری، کره ای که به دمای محیط رسیده یا روغن را ریخته،تخم مرغ را افزوده و با چنگال هم می زنیم.مایه خمیر آماده شده و نمک را به تخم مرغ اضافه میکنیم.آرد را در چند مرحله به مواد افزوده و هم می زنیم تا خمیر جمع شود.روی سطح آرد پاشی شده خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود.سپس آن را درون کاسه ی چرب شده گذاشته،روی آن را پوشانده و در محیط آشپزخانه قرار داده تا خمیر به عمل آید.
خمیر را از کاسه بیرون آورده،روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به شکل مستطیل هایی با ضخامت 3 میلی متر پهن نموده و به وسیله ی رولت بر به شکل مربع هایی به ابعاد 3*3 سانتی متر برش می زنیم.کوکتل ها را به صورت اریب روی خمیر گذاشته،دو طرف خمیر را روی هم آورده و با یک فشار کوچک آن ها را به هم می چسبانیم و در سینی چرب شده چیده و به مدت 20 دقیقه استراحت می دهیم و روی آن ها را می پوشانیم.پس از استراحت ، زرده را با 1 قاشق شیر مخلوط نموده و روی لقمه ها مالیده و کمی کنجد می پاشیم.سپس سینی را در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم نموده ایم،به مدت 20 الی 25 دقیقه می گذاریم تا لقمه ها آماده شوند.
نسخه :کنجد منبع بسیار خوبی از مس،کلسیم،منیزیم و روی است.
نوش جان J
Toopfood.blog.ir
کپی با ذکر منبع