آموزش آشپزی

آموزش انواع غذاهای ایرانی و خارجی،فست فودها،سالادها و انواع شیرینی و دسرها

آموزش آشپزی

آموزش انواع غذاهای ایرانی و خارجی،فست فودها،سالادها و انواع شیرینی و دسرها

آموزش انواع غذاهای ایرانی وخارجی،فست فودها،سالادها و انواع شیرینی و دسرها
بایگانی
دوشنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۳، ۰۹:۳۶ ب.ظ

پیتزا ویکتوریا و 5 نوع خمیر پیتزا

پیتزا ویکتوریا و 5 نوع خمیر پیتزا


پیتزا ویکتوریا و 5 نوع خمیر پیتزا


پیتزا ازجمله غذاهای ایتالیائی هست که طرفداران زیادی داره ُ تو این پست طرزتهیه چند نوع خمیر پیتزا و درنهایت پیتزای ویکتوریا رو می نویسم

.........



پیتزا ویکتوریا و 5 نوع خمیر پیتزا

 

پیتزا ازجمله غذاهای ایتالیائی هست که طرفداران زیادی داره ُ تو این پست طرزتهیه چند نوع خمیر پیتزا و درنهایت پیتزای ویکتوریا رو می نویسم

 

خمیر پیتزا

 

روش اول

آرد ۳ پیمانه

آب: یک ونیم پیمانه

شیر: نصف یمانه

مخمر خشک : یک چهارم پیمانه

نمک : یک قاشق مربا خوری

شکر : یک چهارم پیمانه

روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

آب شیر رو در یک کاسه بریزین . مخمر و شکر رو اضافه و بعد آرد رو با روغن و نمک ریخته و با یک قاشق بزرگ هم بزنین. خمیر چسبنده است و روش یک نایلون بکشین. چند تا سوراخ با چاقو روی نایلون بزنین و۱۲ ساعت بزارین توی فر خاموش تا ور بیاد. در اصل هرچی خمیر با حرارت کمتر و زمان بیشتر ور بیاد خمیر بهتری محصول شماست. بعد خمیر شل و چسبناک ور آمده رو بروی سطح آغشته به آرد ببرین و روش ارد بپاشین و با وردنه یا نوک انگشتان باز کنین . البته۲تا ۳ تا پیتزا میتونین ازش در بیارین .

روش دوم

آرد سفید 2 لیوان
خمیر مایه فوری 1 ق غ 
شکر 1 ق غ 
شیر 4/3لیوان
روغن مایع 4/1 لیوان
نمک 2/1 ق چ
مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن و در آخر شیر را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نچسبد داشته باشیم . روی خمیر را پوشانده و 2 ساعت میگذاریم بماند .

 

روش سوم     

 

۱۵۰ گرم ..آرد

کره آب شده تقریبا گرم
۴۰ گرم

بکینگ پودر
۱۰گرم

نمک
۱/۴ قاشق چای خوری

ماست زده شده
۸۰گرم

شکر
۱۰گرم**************************************** ********** *****************
۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی‌ با پیمانه‌های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می‌شه ۱۰۰گرم

بکینگ پودر
۱قاشق چأی خوری۳گرم

شکر
۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم

ماست زده شده
۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی‌ لیتر ۸۰میلی‌ لیتر مساوی ۸۰گرم
نمک هم که معلوم بود
:************************************************* *****************



طرز تهیه 

اول کره رو آب می‌کنیم به آرامی ولی‌ نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد

ما ست زده شده را با آن به خوبی‌ مخلوط می‌کنیم بعد مود خشک رو با هم
۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می‌زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی

ماساژ میدهیم و
۵دقیقه استراحت میدهیم

روش چهارم ( روش ایتالیائی)

1) آرد سفید: 300 میلی لیتر.
2) مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری.
3) شکر: 1 قاشق مربا خوری.
4) نمک: 1 پنس.
5)آب ولرم: حدود 100 میلی لیتر.
6) روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری.

طرز تهیه نان پیتزا:
همه ی مواد خشک را در یک ظرف گود استیل با هم مخلوط کنید و وسط مواد یک حفره ایجاد نمایید. روغن مایع و آب را کم کم تا جایی اضاف کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود ( در صورت نیاز کمی آب اضاف کنید). خمیر را به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی ظرف را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه به شکل یک دایره به قطر 30 سانت باز کنید و در قالب پیتزا که کف آنرا کمی چرب کرده اید پهن نمایید. روی خمیر را پوشانده و به مدت 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا مجددا مایه خمیر عمل کند. این مرحله از استراحت باعث می شود نان پیتزا پس از پخت فوق العاده نرم و ترد شود. در این فاصله بار پیتزا را تهیه می کنیم.

پیتزا ویکتوریا

 

 

 

 

 

مواد لازم برای دونفر

 

 

 

پنیر پیتزا ی رنده شده : 2 پیمانه

 

ادویه پیتزا: یک قاشق غذاخوری

 

سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

 

ژامبون مرغ : 200 گرم

 

قارچ : 200 گرم

 

فلفل دلمه ای نگینی : 2 قاشق سو پخوری

 

پیاز نگینی : یک قاشق غذاخوری

 

کره: 10 گرم

 

 

 

طرز تهیه

 

 

 

خمیر پیتزا رو داخل ظرف پیتزا پهن کنید ، با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید بعد سس کچاپ رو روش بمالید ، ادویه پیتزا رو هم بپاشید روش ، بعد یک پیمانه پنیر رو یکنواخت روی اونها پهن کنید ، بعد به ترتیب ورقه های ژامبون و قارچ رو هم روی مواد بچینید ، کره رو تکه تکه کرده و روی قارچها قرار بدید ، یک پیمانه باقیمانده پنیررو روی مواد بریزید ، فلفل دلمه ای و پیاز رو با هم مخلوط کنید ودرمرکز پیتزا بریزید

 

نوش جان J

 

Toopfood.blog.ir

 

کپی با ذکر منبع
















موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۳/۱۱/۲۷
unknown

نظرات (۱)

سلام
میشه اموزش دمنوش هم بزارین
پاسخ:
سلام دوست عزیز
بله حتما به زودی :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی